Huğlu Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2018 Yılında Okulumuzdan 4 öğrenci Fen Lisesi, 15 Öğrenci Anadolu Lisesi, 29 Öğrenci Sağlık, İmamhatip vb Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine Yerleşmiştir.

Saatler: 08:40-15:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK,BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, OKUL SAĞLIĞI, OKU Kİ GELİŞ ANLA Kİ DEĞİŞ,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWINNING

Telefon - 0332 516 10 07

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hugluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HUĞLU MAH. 43167. SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 BEYŞEHİR / KONYA

Öğretmen :18
Öğrenci :154
Derslik :8
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Huğlu Mahallesi 3500 nüfusa sahip Av tüfeği sanayisi ile meşgul olan, gelişmiş bir yerleşim yeridir. Mahallemizde her türlü ihtiyaca cevap verecek imkanlar mevcuttur. Ayrıca Yüksekokul, Meslek Lisesi ve İlkokul vardır.

Adres - HUĞLU MAH. 43167. SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 BEYŞEHİR / KONYA

Ulaşım Her saat, Beyşehir-Huğlu, Huğlu-Beyşehir minibüsleri çalışmaktadır. Gün içinde Huğlu-Konya seferleri de bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120, İlçe Merkezine 33 km´dir.